I´m alive

Yes I am !

Har varit lite dålig på att blogga känner jag , men har varit ute mycket & såntah :) Blir inte så mycket skrivande då! Men ska försöka visa att jag lever lite då & då ;) Just nu lyssnar jag på musik & lagar lite lunch-bulgur. GOTT! Så det är snart klart & då ska jag sätta mig på balkongen & smaska ;D Min karl är på rep + att jag tror han skulle umgås med Chrille efteråt så ah , jag är ensam ett bra tag till , buhu ;( Men så är det! Nej nu är nog bulguren klar så nu måste jag äta ;D byyye!

Barbie!!<333

Måste bara säga att JAG ÄLSKAR MIN ÖRHÄNGEN som baby köpte till mig!!! <333

Sad but true

Sitter & lyssnar på Amy Winehouse . Usch , tycker att det är så oerhört tragiskt. Hon hade ju sån talang & egen röst. Varför kasta bort det på droger & annat ? Sorgligt.

Nu ska det bli svettigt!

Fjutt-Tom väckte mig 08:00 genom att sitta & blåsa mig i ansiktet huhu♥ sen när han åkt till repet så somna jag om i min sköööna säng ;$$$ hihi
Men nu ska jag hoppa upp på cykeln & bli svettig! (y)

Idag har vi varit duktiga!! :)

Yes we have!! Städat hela balkongen (som inte varit städad på typ 4 år) så vi har dammat av hela golvet med borste & såpavatten , skurat alla stolar + bordet och massa annat. I denna hetta! Ganska så jobbigt vill jag lova , men man känner sig så sjukt duktig efteråt :) + att vi drack öl medans vi höll på ;) hihi Sen käka vi där ute & drack vin , mysiiiigt!

Nu kollar vi på Prison Break & bara slappar , bejb ska ju upp imorn & repa :( lilla stackarn hihi

Until You're Over Me

Kollat på Prison Break med bejb & min familj hihi . Jag & Tom har ju redan sett det men inte mami & papi så nu kollar vi med dom :) Serien är ju bäst så man kan fan se avsnitten om & om igen. Ganska mysigt väder nu asså , eller ah riktigt mysigt! Önska nästan det börja åska också :D

Ganska duktig tjej

Idag har jag suttit på motionscykeln i över 30 min & lyssnat på Maroon 5 .
Känner mig duktig!!
hhaha ;D Sen är man dum & dricker öl , ajjabajja! Jaja haha . Käkat pasta & köttfärssås , sjuk gott! Nu sitter jag & nördar mig på Tumblr . Regnat hela dagen så , man har mest suttit framför datorn . Och cyklat ;) Nu ska jag ta min öl & lägga mig framför tv:n hihi. Byee!

Jobbigt!!

Mysigt!

Fin dag med bejb hihi. Var i centrum med mami & handla & så. :) Alldeles för trött för att skriva nu haha så blir bara det här lilla korta inlägget . Nattis!


Bejbii <3


Mums!!

-

'Cause I'm Mr Brightside

Fin morgon! Och verkar bli en lika fin dag :) Sjukt sugen på att dra & kvälls bada sen erl nåt, men vi får se. Sen är jag sugen på att klippa lugg igen :D hihi ska jag?! Tom tycker jag ska & många av mina vänner , så får se ;) Nu ska jag & mami gå till centrum & fixa några ärenden ! Bye for now!!

Alive!

Typ nu börjar jag känna mig "normal" igen efter lördag natt . . Liksom så mycket drack jag väl inte? Eller . .? Aja , underbart fin kväll vare iaf Tack brudar!!

OH GOD!

Jag har mått som ett svin HELA j*vla dagen!!! Så sjukt äckligt! Fattar inte hur jag kunde bli såhär bakis :( hahahah. Var ju hemma hos Sara igår med bejb & Sainey . ASNICE! Dock drog sötnosen min hem tidigare eftersom han skulle upp & repa idag , så det var ju lite synd. Själv drog jag mig hem runt 03:00 ;$

Men riktig värd kväll/natt igår asså

Mer bilder kommer!

-


huhu♥

Drickelidrick!

yummy!! ;)

Fryyyser!!

Asså vart är sommarhettan?! Jag sitter här i shorts & munkjacka & fryser som en galning :( Inte speciellt somrigt alls ju. Men dricker cider & lyssnar på musik , så det är ju rätt najs iaf hihi ;$ Köpt lite vin & cider så får mysa med det!

Byeee

Känner starkt för att se alla Amercian Pie filmerna asså haha , älskar dom!!

-

Yes!

Njuter!!

Sitter & dricker vin & lyssnar på musik. Underbart!!! ♥ Och vädret är bäst. Så allt är bara fin nu , typ. :)

...

Svettigt!!!

Har precis gått en väldigt rask promenad med vovven i samma värme som man finner i öknen känns det som, haha! Bejb ligger & sover som ett litet barn fortfarande hihi , så funderar på om jag ska vara jävlig & väcka honom eller om jag ska låta honom få sin skönhetssömn ;) Aja nu ska jag sätta mig på balkongen & njuta (eller smälta) . Byeeee!

views från balkongen

Underbar morgon!

26 grader varmt just nu!! I´m lovin´it!! :D hihi. Verkar bli en sjukt fin sommardag ,så idag ska jag nog bosätta mig på balkongen ;) Men nu först ska jag iaf gå en härlig promenad med vovven medans mitt a**hole till boyfriend ligger i badet.

Byeee!

Snaskigt värre!

Vi vart så glass-sugna så vi var tvungna att åka & köpa lite hihi :D

Hittade denna goding!

 

Världens vackraste tjej . .

Den här bruden är ganska snygg asså. . .

Reality

Sovit asdåligt. Kan bero på att jag drömt massa skumt och även sånt som jag tror skulle kunna hända ? Eller nej det tror jag väl inte men ah , känns inte helt overkligt om man säger så. . .

Aja nu ska jag äta frukost. Vi är barnvakt till Bianca också , hon är så söt :)Hon sitter och kollar på tv just nu. Men ah , bye for now

Gottgottigottgott!

Nu har vi inhandlat små godis , chokladkaka , jordnötter , chips , dipp & cola
Känns bra , på en tisdag också. höhöhö
Varsin liten burgare från Max fick vi också (y) Den satt fint! :D

Slö-dag!

Har precis käkat & plattat håret :) Åt potatissallad & kyckling , så galet gott , mums! Nu ligger jag i sängen & kollar på tv , slöaaaar för fullt haha ;) Vi är barnvakt till Tilla , så hon sitter & plaskar i badet :)

Nu ska jag fortsätta tv-nörda mig hihi , byyye!!

yuuuuummmy

GODASTE BURGAREN


Big Tasty , omnomnomnom♥

<3

Igår blev vi hämtade av Toms bror Daniel tidigt på morgonen för att hjälpa till att lägga i deras båt i sjön :)  Så vi tog med oss Troja & stack iväg . Guuud vad dom fick slita för att få i båten haha ;( Den låg ganska långt från vattnet & i vassen dessutom så dom fick gräva under den & tricksa en massa men tillsist kom den i!  Sen åkte vi lite i den , asmysigt!!! Och bejb ryckte upp en jättefin näckros till mig hihi.

Sen efter det så ville Daniel att vi skulle vara hos honom & käka & sånt så vi åkte & hämtade lite saker vi behövde för att övernatta . Vart en sjukt trevlig kväll med köttfärspaj & alkohol.

Nu nördar Tom & Daniel sig med att kasta frisbee på ps3:an  haha och jag sitter här & skriver & dricker grogg ;) Hatar att skriva på Toms dator , så ovan dessa tangenter haha så skriver bara feeel typ men men haha! ;D

Kommer lägga upp bilder från både igår & idag lite senare !

Byyyes for now!

hihi <3

Satt & kolla på gamla bilder och kom på att jag ÄLSKAR denna! Vet inte varför men ah haha

Babe & jag , fyllon hihi

Nämen! :D

Det skulle ju regna idag men det gör det ju inte! :D yipppiee hihi

Har precis suttit ute i gräset & klippt klorna på bebis , hon var så duktig såååå! Nu funderar jag & bejb på att spetsa våran cola med lite whiskey ;) namnam!

...

RSS 2.0