Mörkt & jävligt!

Usch vilken mörk & dyster dag det varit! :( GILLAR INTE!

Min älskling åkte hem idag runt 13:00 tiden eftersom hans mami fyller år, så hans bror kom & plockade upp honom eftersom dom var i närheten. Dom hade inte plats i bilen för lilla mig så jag fick stanna hemma haha ;( buhu! Men han ska inte vara borta så länge så jag får väl stå ut ett tag utan honom. Fast det är svårt! Saknar honom redan en massa :( <3 

Har inte gjort så mycket annat idag , varit ute en massa med vovvarna & så. Sen blev det pannkisar med sylt & grädde , gott!  Nu sitter jag här & lyssnar på musik & bara flurar lite.  Blir väl att glo tv resten av kvällen typ.

Fredagsmys!!!

Härlig fredag!

Babe , jag & mami bakade ihop massa pizza , fyfan vad GOD den blev!!

Yum! Sen till efterrätt blev det chokladkaka med chokladgrädde + vanlig vispgrädde :D SÅ JÄVLA GOTT!!

Men sjuuuukt mäktigt!

Orkade inte hela min bit ens haha ;( men men , gott var det!



Mums!!!!!!

Kollade på Idol sen blev det " Wrong Turn 4 " Blodigt värre haha ;)

Nu ska jag dricka kaffe! haha passande tid på dygnet att dricka sånt men jaja

Hoppas alla har en fin fredag där ute , pussis!!

Change

Life is about change, sometimes it’s painful, sometimes it’s beautiful, but most of the time it’s both.



:((((

Nyss åkte mamma iväg till veterinären med två av våra fyrfotade familjemedlemmar , vår äldsta hund Willy & min lilla naken-gris Ruben .
Stor risk att hon kommer hem utan båda :(
Känns jävligt tungt just nu men så är det :(

True story . . .

"The more I get to know some people - the more I like dogs"



Tjohoo!

Hej alla fina!

Här sitter jag & dricker cola (önska så jag bara kunde sluta dricka skiten men det är ju sååå GOTT! ) , funderar på om jag ska ta vovven med mig & gå till skogen :) Det är ju så fint väder & allt. Mysigt med alla löv som faller också så ah , vill ut & gå. Ska fråga pojken min om han har tid att slita sig från sitt musikskrivande & följa med mig hihi.

Har troligen en köpare till min lilla snuttis kanin också! Vill ju egentligen ha henne kvar :( men hon är ju så stor så hon passar inte att ha just nu så som vi bor. Hon behöver ju nästan ett eget rum eller åtminstone få vara ute & springa mesta dels av dagarna och det funkar inte så bra här :( TYVÄRR. ( Hon är en Fransk vädur ) Men hon som är intresserad har tydligen haft kanin i 12år & varit uppfödare & grejer så det låter ju jättebra! :) + att hon bor i Bålsta vilket är jätte nära oss ju! Så det låter riktigt lovande! Måste ju tänka på kaninens bästa<3 Vi räddade henne iaf från en avlivning så (därför vi tog henne , hon skulle avlivas för ingen ville ha henne ) Well well , nu ska jag ut i fina höst vädret :) Puss på er!







The king

 

<3

If two people are happy together, just leave them the hell alone.







Kaffe!!

Nu har jag fastnat för kaffe! haha :D Det trodde jag aldrig . .men ah. Igår drack jag 4 koppar på rad & nu är jag fast :) Riktigt gott är det! Tänka sig hah ;)

Kollade på Hatchet II & Final Destination 5 , riktigt blodiga filmer båda två & tyckte dom var bra :) Ikväll vet jag inte vad det blir för filmer men är sugen på Stephen King´s Pet Sematary-filmerna , dom är sjukt bra faktiskt , båda två! Länge sen jag såg dom nu så , det är dags! Stephen King är fan king ;) sjukt många bra filmer han gjort! & alla böcker han skrivit! Han är grym!

Nu har jag & bejb precis varit & handlat så nu är det snart dags för att laga lite mat , jätte hungriiiiiiig är jag hihi.



Vem ska jag tro på?

Så vem ska jag tro på
Tro på
Tro på när
Tro på när allt är såhär?
Och ingenting vi nånsin med nåt menar
Vem ska jag tro på
Tro på
Tro på när
Tro på när allt är såhär?
Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut



Fyfaaaan vad GOTT!

Klämt i mig min favvo pizza nu! Kebabpizza special ;) MUMS!!!

Ligger & kollar på Idol, guuud vad många det var som tappa texten haha :(( stackarna! Men Moa är bäst! Och Andre & Olle :) Det är mina favoriter.  Nu ska jag smälta maten sen får vi se om jag orkar klämma i mig lite godis ;) haha , pyss!

Ojsan!

Känns fint när man blir raggad på medans man är ute med vovvarna , HAHA guuud vad läskigt det var ;( jag blir så ställd när folk gör så.
Först sa han att mina hundar var fina & fråga vad dom hette sen ville ha mitt nummer men jag sa nej & han fråga om jag bor själv så jag sa nix , jag bor med min pojkvän
Ändå ville han ta en kaffe med mig nån gång :) haha gulligt värre!!

Nu ska jag lyssna på lite fin gammal 50-60tals musik & fota lite kanske ;) puss!

Blodigt värre!

Precis kollad på " SEED " , så jävla rå film! Värd att se faktiskt!
Dock kunde dom skippat introt som typ var riktiga filmer & bilder på tvättbjörnar som dom flådde levande :( sjukt jävla hemskt bara . . Fattar inte hur människor är runt om i världen men men . . BRA film annars!

Godmorgon!!

Vaknade av en mega knackning , hahah fyfan jag bara FLÖG upp !
Öppnade dörren & såg säkert ut som en zombie med mitt nyvakna fejs , ruffshår & iklädd endast en stor t-shirt , gubbarna såg smått chockade ut - men glada .
Allt var klart på typ 5 minuter (y) , sen nu när jag kom tillbaka från att varit ute med vovven så satt dom på våran trapp & rökte :) Trevliga var dom iaf!



Nu är det fukost dags ! :)

Sweetdreams . . .

Sov sött ;*

Tjohej!

HEJSAN!

Dålig på att uppdatera igen (som vanligt) haha men så är det ibland!  Mamma är är i Arvika nu (hon åkte dit igår morse) och hon kommr vara borta i en vecka :) saknar henne redan . . . Men det är så lungt & skönt nu när hon är borta eftersom hon har två av vovvarna med sig så , det är lite skillnad här hemma , haha. Imorrn kommer det nån som ska göra rent i ventilerna här i huset och han kommer mellan 07:00-15:00 . . liksom kul att bara gå & vänta ! Blöööööh , men det går la´fort när han väl kommit hit .

Nu har jag precis kollat lite på True blood , ( älskart!!!!!!!!) ,så nu är det dags för nån härlig skräckis :D Får se vad det blir ;) Igår såg vi "Scream of the banshee " , Den var helt okej ! :) Så den kan ni se om ni inte har nåt för er! ;)

aja nu ska vi välja film! Pussis!!!

JAG VANN!!!

HAHA JAG VANN ONLINEPIZZA.SE `S-TÄVLING PÅ FACEBOOK !!!!! :DDDDDD
Riktigt glad tjej<3
Nu blir det pizza & mys ikväll , jappjapp!
och allt tack vare mina vovvar , dom ska få smaka massa pizza nu hihi!



Min bild var helt klart bäst!! ;) <333

Hjärtat mitt . . <3

Älskar henne mest av allt . .









Hjärtat mitt .

Grattis alla Jennysar !! : )

Yes , idag har jag namnsdag hihi .

Fick ett jätte gulligt kort av Tom´s mamma + en trisslott hihi , så gulligt! <3 Sen gick jag ,babe & mami till affären ( i regnet) & köpte lite stuff. När vi kom hem lagade vi potatisgratäng & kycklingkebab - MUMS!

Sen har vi mest slöat inne eftersom det varit sånt mysigt höstväder , regn & rusk. Sjukt mysigt om man slipper gå ut hihi ;) Sen ringde min bror , vart sjukt förvånad & GLAD . Inte pratat med honom på telen på flera år typ, så det var super kul!! Han skulle höra av sig frammåt helgen så kanske vi ska ses & umgås lite :) Hoppas verkligen det blir så!!

Nu ligger jag iaf & glor på NY INK , love it!! haha , många tycker Miami ink , LA ink & alla dom här serierna är skit men fan , jag tycker det är underhållande :) Man får se mycke fina tatueringar så det är kul. + att  Megan Massacre är sjukt snygg!



SNYGGA BRUDAR mhm . .

Natt promenad!

Japp nu ska jag ut på nattis promenad med Sainey & min vovve :) om jag nu får tag på min lilla nörd vän ;)

Nattis folket!





Devil in Disguise

Heaven help me, I didn’t see
The devil in your eyes

Mys! :D

Så sjukt underbart väder idag!

Gick till skogen & tog en långpromenad med mami , Tom & vovvarna , så mysigt! :) Gick runt där & typ gick vilse nästan haha , nej men vi tog fel stig hihi. Men älskar att gå i skogen med vovvarna , så rogivande <3 love it! Funderar på att gå samma sväng imorn igen :)

Nu lagas det potatisgratäng , kyckling & sallad! Ska bli så mumsigt! Det luktar helt underbart gott haha , så jag sitter typ & dregglar haha ;$

Bye for now , pussis!



Sanna ord . .

 

Mysigt!!

Tok-trött! Jack Daniels + juice blev ett sömnpiller tror jag.
Filmen var iaf BRA <3 Jack Sparrow, du är min hjälte hihi ;$$$
Nu vill jag bara mysa brevid min karl i sängen men först måste jag ut & kissa vovven. I regnet. :( vill inte!!!!!!!

Segis söndag!

Japp! Seg som ett troll! Men ändå väldigt mysigt att bara slappa hemma med min älskling ;* Vi låg nyss i sängen & hans spela Worms & jag låg bara inlindad i hans ben , mys<3

Nu ska vi gå& handla lite! Byeee!

-

I’m selfish, impatient and a little insecure.
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle.
But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best.

. . .

Hatar clowner!!!!

RSS 2.0