Hmm

Jag tror inte du inser allvaret i situationen.. Du verkar tro att allt ska bli så enkelt men det kommer det inte bli. Kanske är det bara jag som är rädd & negativ eller så är det du som är alldeles för naiv.. Kanske en blandning av båda?

# tankar

Regnig lördag!

Ja regnet faller & det är en riktig inomhus-dag! Sitter här & dricker kaffe, mums. Igår blev det lagomt mycket lakrits-shots så man mår iaf bra idag :) haha! Underbart att inte vara bakis! Såg att min syster hade ringt mig några gånger igår men inte sett det eftersom jag typ "förlagt" min mobil ;) haha! Så jag sms:ade henne idag & då ville hon tydligen ses ikväll! Jippiiiie! Ser ut att bli lite vinmys & prat med henne ikväll, sen sover jag över där :) Ska bli super kuuuul!

"I keep a lot of shit to myself because in reality nobody really gives a fuck"

 

 

 

FOB

So wear me like a locket around your throat.
I'll weigh you down.
I'll watch you choke.
You look so good in blue.
You look so good in blue.

So wear me like a locket around your throat.

I'll weigh you down.
I'll watch you choke.
You look so good in blue.
You look so good in blue.
 

Glömde visa en sak!

Titta vad jag gjorde igår!



DIP DYE! :D

Vart tog den här dagen vägen?!

Usch jag tycker jag gick upp nyss från sängen och nu är klockan redan 17:00?! Uuuusch! :( Dock är vädret underbart & jag har varit ute en massa så det är ju iaf bra! Herregud vilka goda pizzor vi lagade igår, gjorde egna Calzonepizzor..Mums!! Dock blev vi så mätta att vi trodde vi skulle spy :( haha! Nej, nu funderar jag på om jag ska gå ut igen :) bäst att passa på! Pussss
Måste städa känner jag, fint att ha en sopsäck med kläder mitt på golvet..
 

Hallå hallå!

Idag har varit en riktigt fin dag måste jag säga! :)

Vädret har varit underbart! Därför har jag försökt vara ute så mycket som möjligt. Jag & Troja satt i gräset här i närheten & bara njöt av solen & värmen..<3 Helt underbart! Mamma var hos tandläkaren & drog ut två tänder, så hon kom hem med hela munnen full av bomuell haha. Stackars liten. Nu myser vi framför tv:n & kollar på "Jericho", så jävla bra serie! Love it! Kaffe såhär sent på kvällen haha, underbart ;) skyller på mamma, det är hon som har lärt mig!



Titta vad jag hitta i affären!!!

Woohooo! :D
 

Hoppas dom är goda!!

Utkast: Sep. 09, 2012

Vaknade vid 09:00 och hade så sjukt ont i magen, verkligen as ont! Men somnade om & sov vidare till 09:50 & då gick jag upp! :) Blev en rask promenad med Troja sen fastna jag inne på Tumblr haha & nu blir det frukost! Omelett & O´boy, bästa som finns typ.

Nyvaken i mitt nattlinne! Sexigt värre..

GODKVÄLL VA!

Ville bara titta in & säga hej! ;) Hoppas alla har en fin fredagskväll där ute!

Pussssssssss





RSS 2.0