Hoho!

Har myst framför SAW4 sen blev det lite "The walking dead" Tydligen sista avsnittet nu fram till februari :((( fyfaaaaan!

 

Sjukisen!

|

Sjukis! ;(

Jaaa fortfarande sjuk ;( buhu! Har knappt haft nån röst dom 2 senaste dagarna så jag blir lite smått mobbad av min kära pojkvän (a). Det piper bara ibland haha, men tror jag är på väg att bli bättre iaf :) Har precis kollat på SAW III , så jävla vidriga filmer dom där :( USCH! Vi ska kolla igenom allihopa har vi bestämt så vi kör en varje kväll . Men åh, pallar verkligen inte när benpipor sticker ut & skit :(((( BLÄÄÄÄH!!

Har spel abstinens också! haha! Tom & jag spelade klart Crysis2 idag så nu är det slut med det spelat också, Vafan liksom?! Tycker det gick as fort ;O  buhuu så nu måste vi köpa nåt nytt! Lutar mot Battlefield 3 hihi. Men får se, men känner jag Tom rätt så köper han nog det vilken dag som helst.

Måste dessutom säga att jag längtar efter snön nu! Liksom 1:a advent kändes ju helt fel?! Liiite snö skulle det ha varit ju! Så ah, KOM NU SNÖN!

Donade lite med mitt hår förut också, (papiljotter hihi) och måste säga att det blev riktigt fint! :) Jag har liksom aldrig tänkt på att prova sånt eftersom mitt hår är rätt vågigt/puffigt naturligt, så jag har bara varit besatt av min plattång haha. Platt platt platt är det enda som jag velat ha men nu är det dags att testa lite annat kulit ;)

Well har inte så mycket mer att säga just nu, ska gå & störa min pojke lite sen blir det väl sängen kanske? Eller så får vi spela nåt vi redan spelat klart haha! Men måste verkligen försöka att vända rätt på dygnet igen. Usch, igår var vi uppe till 03:30 & spela?! INTE RÄTT! Nu är jag jättepigg ;( tyvärr. Jaja nu säger jag nattis här iaf! Pyss!

FREDAG!!!!!!

KYLSKÅPET ÄR PROPPAT MED STARKÖL!!! NU KÖR VI!

Finbesök!!:D

Fick oväntat finbesök av Toms mamma, Carola & ungarna :D
Så himla kul att se dom igen!!!

Vi höll på med maten så ringer Toms mobil men han svarar inte. Sen kom det sms, där det står att dom tittar förbi snart! Snacka om att vi blev förvånade!!:D Toms mamma har ju kollat på hundvalp i Sala så då passade dom på att svänga förbi här hihi.
Blev massa prat, pepparkakor & kaffe ♥
Ungarna sprang runt & kollade på djuren (finns ju lite att se här ) och det verkade som att sköldpaddorna var det mest intressanta ;) haha Gullisar!
Sen tog vi med Troja ut så att hon fick hälsa på Polly men tror Troja var den som var mest glad att ses igen haha (a)
ååh det var så kul att se dom igen, saknar dom redan buhuu



Zombieslakt & alkohooool!

Haft en sjukt härlig helg! :) Massa alkohol , god mat & mys! <3 Precis som det ska vara! Jag & bejb är ju totalt besatta av Dead Island också haha så vi spelar ju typ hela tiden men det går ju fan inte att sluta! :D så sjukt KUL! hihi! Nördigt värre asså! ;) Nu har vi precis slutat spela för idag ( & slutat dricka vin hihih) så nu ska jag gå ut med vovvarna sen blir det sängen & mys!



Pissskit..

Idag har jag en sån där mindre bra dag. Allt känns bara segt & tråkigt :/ usch! Hatar sånna här dagar... Tänkte gå till skogen med vovven men har INGEN lust alls, eller jag vill samtidigt som jag inte vill ? sjukt haha. Vet inte vad jag ska hitta på eftersom jag inte vill göra nåt.. Hur nu det hänger ihop.. Sitter & lyssnar på nån Country kanal på itunes haha, riktigt bra faktiskt! Muntrar faktiskt upp mig lite granna hehe. Kom en asbra låt med Keith Urban, sjukt bra!!!!!!!

" Take your records, take your freedom
Take your memories, I don't need'em
Take your space and take your reasons
But you'll think of me
And take your cap and leave my sweater
'Cause we have nothing left to weather
In fact I'll feel a whole lot better
But you'll think of me, you'll think of me "


But why is the rum gone ?!

Känns som om vi levt på rom & cola hela helgen? Gott är det iaf! ;) Men nu är den tyvärr sluuuuuuuuuuut buhu. Jaja det kommer väl nytt snart hoppas vi hihi. Min man köpte iallafall Dead Island igår!!! :DDDDDD så jäääävla bra spel!! ÅH JAG ÄLSKART!! Men nu har min karl skickat efter ett nytt grafikkort eftersom det hackar lite när man kör. Så vi test spela bara lite grann sen blev det Left 4 dead som vanligt haha! Love zombiiiies!!

Nu blir det panpizza & cider? haha & fiiiiilm!! myyyyys! Jag älskar att mysa hihihihhii Förr var man en wildcat & nu är man värsta tamkatten ;D hahahah skumt hur det kan gå!

well pusss på er!! 

Här ska det drickas!!

Yes vart en inpuls tripp till Rotebro!

Hahah jag skulle precis kliva in i duschen så kom min kära pojkvän på att vi borde åka & köpa lite dricka :) Mycket bra idé enligt mig hihi! Så vi stack iväg & kom hem med öl, cider, rom & massa cola! Kommer bli en härlig helg känner jag!

Nu har jag precis duschat så det är nog dags att ta sig en öl tror jag! ;)

Hoppas alla har en fin fredag , pussis!

I´m baaack!

ÄNTLIGEN! Babe började ju formatera om datorn igår så jag har inte haft dator på evigheeeeeeeeter känns det som!! Haha fyfan vad nördig man är asså ;( usch! Men nu är datorn som ny! NICE!

Igår var jag & babe och hämtade käk på Daisy´s , fyfan vad GOTT det var! MUMS :D Köpte burgare till oss allihopa här hemma sen satt vi här & käka med tända ljus , mys<3

Idag har vi inte gjort så mycket , varit på hemköp & handlat sen gick jag & mami & Troja till centrum en sväng :) Tvingade bejb att spela Left 4 dead såklart <3 haha ovanligt va? ;)

Nu glor jag Criminal Minds & dricker bubbelvatten hihi.





Monday bloody monday

Yes måååndag! Spelade bort hela förmmidan typ på Left 4 dead 2 haha, så jävla bra spel! Love it! Sen rensade vi så gott som hela förrådet vi har vid våran trappa! Vart typ 10 vändor till soprummet, känns bra! :) Nu har vi precis kollat på " Rise of the planet of the apes" SJUKT BRA FILM måste jag säga! Gillade den verkligen! :) se den!

Nu är det snart dags för sängen hihi



Hot ink

Herrejävlar vad jag vill tatuera mig! Mer asså! ;)

Tatuerade människor är nåt av det sexigaste som finns, enligt mig & många fler såklart men det finns ju folk som tycker det är helt osmakligt. Fattar inte hur dom kan tycka så men smaken är som baken right?











Fucking grrrr!!

Rest stop

Precis kollat på " Rest stop" , rikitgt bra film men den är lite små knepig? Haha fattar typ inte slutet & lite annat men annars är den bra!

Så jävla mörk & dyster dag idag asså , har typ bara varit inne & tvingat Tom att spela Left 4 dead 2 haha <3 Älskar´t! Vill även att han ska spela lite mer Amnesia men vi är lite för rädda för det spelat asså (a) hahah ÄLSKAR SKRÄCK SPEL.

drink up me hearties yo ho

ROM & COLA ! MUMS! hihihooo

Min man kanske rakar huvudet om han dricker nog mycket ;DD hahaha vi får la se!

-

Dagens bilder ;



















Favorit citat..

Här är två av mina favorit citat av Orson Welles :

We’re born alone, we live alone, we die alone. Only through our love and friendship can we create the illusion for the moment that we’re not alone.

&

Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn

Yes..


Japp , beskriver hur jag känner mig rätt bra det här . .

-

Dagens bilder..















 

H20

Japp, jag fastnade framför "Alla helgons blodiga natt - 20 år senare" som började 00:25 , den slutade precis :) Det var ju inte rikitgt meningen att jag skulle se hela, ville se början men så fastnade jag. Såklart. Älskar alla Halloween-filmerna<3 Dom är underbara. Som ett måste att se nu när det är halloween . Är lite av en tradition att se dom varje år :)

Men nu är det nog dags för sängen känner jag ;) trött som ett as! Nattis alla fina!



RSS 2.0