Båtfik & bilar!

Yes! Idag var jag & Sara nere vid båtfiket & kollade på fina bilar :) Kom ganska många snygga bilar! Vi satt på bryggan ett bra tag & bara kollade på alla bilar som rullade in. As mysigt!!

Nu är det kaffe & Criminal Minds som gäller!























Babe

Babe ringde mig 03:03 inatt ♥
Då hade jag kanske sovit i en halvtimma men endå var jag helt säker på att klockan var närmare 06:00 elr nåt haha.
Var så underbart att höra hans röst. Vi har varit ifrån varandra i 3 dagar typ och endå känns det redan som en evighet.
Han vill iaf bara prata lite med mig innan han skulle sova, så himla söt.
Längtar så tills jag ligger brevid honom igen


Träffade bror idag!! :)

Idag kom min bror & hans tjej över till oss & bara hängde i några timmar, så kul! Inte träffat honom på år!! Fick träffa deras vovvar också, så himla söta! :D















Lätta på trycket..

Ja fyfan säger jag bara. Just nu är det alldeles för mycket som pågår i mitt huvud. Det är kaos. Jag ser ingen lycka i nåt, och det är hemskt. Det är som att hela meningen med livet bara är borta? Jag ser ingen framtid just nu, alls. Känner inte för att prata med nån speciell om detta heller. Kan inte förklara hur jag mår & känner endå. Därför känns det lättare att bara skriva ner allt. Eller allt är det ju knappast. Tänker inte gå in på speciella saker men vill bara få ur mig lite oro/ilska/sorg/whatsoever.. Det är sommar nu ju, jag vill vara glad. Jag är ju alltid glad :( Men just nu är jag bara borta. Den här trygga känslan jag haft sen barndomen känns nästan som bortblåst och det skrämmer mig så sjukt mycket.. Jag har så mycket frågor inom mig & oro för det som komma skall så jag tror ibland att jag kommer dö, här & nu. Orkar inte känna såhär men ser inget som gör att det kommer bli bättre just nu.. I'm by myself in this..



RSS 2.0