Go kväll!

Har precis kollat på några avsnitt av "Death Valley", fyfan vad bra det är!!! :D haha I LOVE IT!! Tydligen finns det bara en säsong av det?! Fattar inte varför, det är ju hur kul som helst!!! Hoppas det kommer mer iaf! Såg även "Silent House", ganska "seg" måste jag säga.. Den kom igång mot slutet, men ah, ingen höjdare iaf!

Ska bli så skönt att sova, har sprungit runt ute nästan hela dagen känns det som :)

Nattis!!

Bilder

Bilder som passar in ganska bra på vad jag kände igår..
 
 
 

Tjoho!

Igår var en riktigt fin dag!

Jag,mami & Tom tog med oss två av våra vovvar & gick till skogen för att plocka blåbär :) Det fanns MASSOR! Fick ihop 3,5 liter, not bad! Det var tänkt att vi skulle gå dit idag med men det var alldeles för varmt haha! Så vi tänker nog gå dit imorn igen :)

Dock vart det lite drama igår, helt onödigt tycker jag.. Några av tjejerna ville ses men, jag & en annan hade ingen lust. Detta slutade med att en viss person(personer) blev sjukt lack. As synd tycker jag för jag ser det inte som nån big deal alls :/ Men men, vill dom sura får dom sura! Jag klarar mig utan sånt där löjligt snack haha.

Nu sitter jag här & surplar på ett glas cola :) Lovely!

Tvilling filmer

 
Precis kollat på 2 filmer som båda handla om tvillingar :)
En komedi, Jack and Jill & en skräckis, Seconds Apart, båda var faktiskt bra! Och att Johnny Depp var med i några sekunder i Jack and Jill gjorde ju bara den filmen bättre ;)
 

Bilder

Hittade lite bilder på Elvira huhu <3
 

Bilder

eh, ja

Känns som att den här dagen kommer bli ganska tråkig, vädret är inte alls lika fint som igår, det blåser & är mulet :( Tråk! Har så mycket saker som snurrar runt i skallen också så orkar inte riktigt tänka.. Men men så är det ibland I guess! Sitter här & tittar på min söta kissemiss som tittar ut genom fönstret, hon är så söt! Hon hukar lite varje gång en fågel flyger förbi, haha & smyger på den, så sött.

Nu sitter jag & babe & kollar på trailers till nya zombiespel :)


Bilträff vid hamnen!

Blev en underbar kväll igår!!

Det kom en massa bilar ner till hamnen & vädret var på topp! :) Såg så många fina bilar så usch, blev helt sjuk haha. Vill också ha en fin bil! Värsta är ju att vi faktiskt har en, men den står i molekyler i garaget :/ TRÅKIGT! Den hade fan snott alla blickar om den varit på hjulen.. Fan!

Aja fin dag & kväll vart det iallafall! :)








vill ha!!!




Mums!

God mat & god efterrätt! <3 Mums!







Cykeltur, loppis & blommor!

Ja det blev en cykeltur ner till stan sen vidare till hamnen! :) Där nere visade det sig att det var kajakträff typ? haha, MASSOR med kajaker & folk! Sjukt varmt var det också, jag var typ slut! Haha! ;) Gick på stora bryggan lite & bara njöt av vädret & omgivningen. Sen bar det av hem igen!

När vi kom hem hann vi bara pusta ut i en sekund eller två sen bar det av till ett "blomställe" för att hitta lite fina blommor (Carina som skulle ha) :) Där fanns det massa loppis-prylar också så det var kulit! Men dom hade slut på "näringspinnar" som man ska ha till blommor så vi fick åka till ett annat blomställe också, haha! Sen blev det ett stopp på Ica & köpte lite jordgubbar & aioli. Nu är vi äntligen hemma! Haha så nu är det dags att börja med maten, blir Orientalisk köttfärsrätt (my favorite) Yum! :D

Pusssss!


:)



Mys!

Mys!

SKÖNHET

SKÖNHET

Asfiiiin spegel! Ville ha!

Prylar!

Sötaste kissekatten!

Halloj!!!

Det var precis en här & köpte babes golfklubbor! Wohoo! :) Vi hade gjort i ordning tonfisksallad som vi skulle äta men tänkte vänta till snubben kommit & hämtat klubborna. När han var en halvtimma sen tänkte vi "fuckit, vi äter!" Självklart hinner vi inte mer än bära ut maten & börja äta så kommer han, haha så typiskt! Men snubben var astrevlig & han verka nöjd med klubborna så det var ju bra! :)

Maten var sjukt god också! Fyfan, ville bara äta mer & mer!





























RSS 2.0