Freeedag!

Yes it´s friday & jag är förskyld som en apa - igen! Fyfan vad kul, haha!

Tom klev iallafall in i duschen nu & jag sitter här & lyssnar på bra pepp-musik :) Igår blev det lite öl & vin men mår ganska bra idag haha.  Tror att vi kanske ska till Oxelösund senare, tyckte Tom prata om det igår. Daniel ville egentligen att vi skulle komma redan igår men det gick inte eftersom Tom´s mami skulle iväg nu så vi måste vara hundvakt. Men vi får se vad som händer sen alltså.. :)


Bilder från förra helgen i Oxelösund..


Tisdag

Vaknade upp till värsta snö-ovädret. Usch!  

 Känns som om en här dagen bara flygit förbi. Vi har varit & handlat lite, thats all. Sen kom Daniel hit & han & Tom har möblerat om här inne & städat. Vet inte vad det var för ryck men fint blev det :) Nu sitter vi här allihopa & kollar på hockeyn.






Segast

Idag blev jag "ut lurad" på världens jobbigaste promenad, haha!

Tom´s mami undra om jag ville följa med på en långpromenad & jag sa ja, dock missa jag att vi tydligen skulle gå till stan! Haha, så jag (som var totalt nyvaken också) sätter upp håret i en slarvig toffs, tar min killes mjukisbyxor & munkjacka + mina vinterskor... Haha! jag såg ut som om jag skulle ut & åka skidor eller nåt!

Som tur var, var det inte mycket folk i stan.. Buhuuu!! Nu är jag iaf lagomt seg, tog oss mer än 2 timmar att gå denna promenad. Kan erkänna att jag har lite ont i benen.. Men vovvarna är ju nöjda!

Nu har vi precis tryckt i oss resten av burgarna som blev över igår, mums!

Pizza,öl & vin!

Ja här sitter jag & dricker vin! Härligt! Och fint väder blev det också!:)

Blev bjudna på pizza & öl av Nicolas som tack för att vi hjälpt till med hans flytt (Dock känner jag att jag & Tom´s mami inte gjort nåt alls) haha! Men det ver super-trevligt! :D & GOTT! Fyfan han bjöd ju hela släkten, måste kostat honom 600-700 spänn, stackarn! Men som sagt nu dricks det vin här!

Trevlig lördag på er peeps! Pusss!

...But home is nowhere

Hej hopp!

Ja som titeln till det här inlägget heter känner jag lite just nu.. Känner mig lite vilsen. Jag älskar mitt hem det är inte det men ah.. Är bara allmänt lost inombords.

Befinner mig fortfarande i nyköping, varit här i en månad & två veckor nu haha. Shit vad tiden går fort! Har varit väldigt dålig på att uppdatera här också, sorry för det! Men inte riktigt haft tid & orken att skriva.

Jävla pissväder det är förövrigt..Usch!

This is my line, this is eternal
How did I ever end up here?
Discarnate, preternatural
My prayers to disappear
Absent of grace, marked as infernal
Ungranted in dead time left me disowned
To this nature, so unnatural
I remain alone



Dolda kameran i duschen!

Fyfan, "dolda kameran" i duschen nyss..
Har en sån där nät liknande svamp & började tvåla in ansiktet med den:
Tror ni inte den fastnar i min earl-stav? Och inte fick jag bort den!!
Den var tung av allt vatten & det gjorde ont så jag fick kliva ut ur duschen med den där hängande mitt i ansiktet & leta reda på en sak & klippa av skiten!!
HAHA fyfan :( Tur att jag duschade ensam...



RSS 2.0