LÖRDAG

Ja! LÖRDAG! Vaknade & det var vitt ute, fyfan! SNÖSTORM?! Men men det är ju bara mars så då kan allt hända.. Jaja åkte ju till Oxelösund igår & myste lite med bejb & hans bror med familj :) Trevligt trevligt! Sitter här än & har precis ätit korv till lunch, yum! Nu är den en drink som gäller, påskmust med lite Martini i ;) mums!

Bilder kommer senare!


Babe <3

Godmorgon!

Precis varit ute med vovven!

Slängde upp Trojas leksak i två olika träd- 3 gånger på rad...
Fick ett litet utbrott på ena granen, spotta på den & sa nåt i stil med " Hoppas ni dör allihopa era jävla träd!"
Jag hoppas verkligen ingen såg eller hörde.. haha!:(

Nu ligger jag här i sängen igen & avnjuter ett glas O´boy, ska snart gå & sminka mig lite så man är redo för dagen ;) Tror vi kanske åker ner på stan sen & kikar runt lite, men ah vi får se.

Puss!!  


Bubbs <3

-

Sometimes I feel like this

Underbar fredag!

Blev en riktigt mysig fredag igår!

Handlade hem en massa snask & gjorde en massa tacos!! Mums!! :) Sen blev det ganska många drinkar också! ;) Sen avslutades kvällen med att ligga & mysa till "Skönheten & Odjuret" <3 Seriöst, Disney-filmer..finns inget bättre asså.

Voffpromenad!

Blev en långpromenad med vovvarna förut i det fina vädret!

Tillomed Tom följde med ;) haha! Han kunde slita sig från sin nya tv! Så jävla skönt ute, fyfaaaaaan vad underbart det är! <3 Efter promenaden blev det att åka & handla lite överallt. Köpte taco-grejer till imorgon & idag blir det kyckling & potatisgratäng, mums!

Här är lite bilder från gårdagens promenad :)



















What a morning..

Ja herregud! Imorse kom Tom´s älskade tv, haha! Så han har har sprungit runt här, sjungandes(?!) hahah, & lycklig, som en unge på julafton.. ;D Jag som ville sova fick inte göra det, åhnej, Tom drog upp persiennerna, började dammsuga tv:bänken & MIG... så det var bara att kliva upp. Så nu sitter jag här med ett glas O´boy & en skitsnygg tv ;) Inte så tokigt!

JAG LEVER!!

Jamen hejsan! Jag har inte skrivit här på evigheter känns det som men jag har haft fullt upp kan man säga, hihi. Nu sitter jag iaf här med min pojke, lyssnar på musik & dricker öl :) Finfint!



Fyfaaan

Ja jag har så mycket saker inim mig just nu så jag vill fan bara skrika.

Jag är så arg,sårad,besviken , ah listan bara fortsätter!!!!! Fattar inte hur man kan hålla på såhär?! Nepp.

Men nu ska jag iaf ta mig ett stort glas vin,lägga mig i sängen & kanske gråta en skvätt? Låter som en plan iaf.

Livstecken från Nyköping!!

Jamen visst, nu är jag här! I fredags tog jag min väska & hund & hoppade på tåget mot Nyköping! Hihi :D Usch vad jag längtat efter min kära pojkvän. Väl framme i Nyköping kom Tom´s bror & plockade upp mig. Babe stod på balkongen när vi körde förbi med bilen, iiiih haha, det var så kul att se honom! När jag klev ur bilen släppte Tom ut vovvarna så dom fick träffa Troja ute först, (inte så smart att dra in henne i lägenheten direkt eftersom Cilia aldrig träffat henne innan) Men det gick ju kanoooon! Cilia & Troja klicka direkt! :D Dom lekte & hoppade som galningar! Sen höll dom på inomhus den första timman som idioter.. haha! Troja blev helt slut! Sen blev det en massa vin, cider & öl för mig & babe! Och en väldigt mysig kväll <3 prr prr! ;) Jag vaknade upp med lite mer blåmärken än när jag kom & bakis som ett svin.. Men det var det ju värt! På lördagen åkte vi till Strandstuviken med vovvarna & gick runt lite där :) mysigt! Sen blev det pizza! Muuuums!

Igår blev det en promenad i solen med vovvarna sen slappade vi mest framför tv:n hihi. Nu sitter jag här med nytvättat ansikte & ska snart sminka mig :) Babe ska hoppa in i duschen när som helst sen blir det en promenad med vovvsen för mig & hans mami. Fiiint!

Så var den borta..

Yes idag vakna man inte upp till en skinande sol.. Nu är det grått & trist. Men men det är ju bara mars, så det är völ inte så konstigt. Känner mig allmänt seg idag, ska köra några situps iaf så att man känner sig något duktig! (y)

Saknar min pojkvän förövrigt.. buhu <3

RSS 2.0