Soligt!

Sånt underbart väder det är idag!

Åh man blir genast mycket gladare & piggare! :) Tänk att vädret kan göra så mycket? Var ute en sväng med Troja & mami, njöt av solen såklart ;) fick sms av syrran vilket gjorde mig glad. Småsaker kan verkligen göra allt så mycket bättre.. Det är fan lustigt! Nu väntar jag på att gå upp till Sainey så ska vi ta en liten promenad nåntsanns med Trojsan! :) Bäst att passa på nu när solen skiner så skönt.

Underbar helg!

Hej hopp!

Slarvat med att skriva igen, fy fy! Men har varit sjuk & sådär så inte haft så mycket att skriva precis. Inte heller orkat. Men nu i lördags var det fest uppe hos min älskade Sainey! Blev en kanon kväll! :D Jag var ju "VIP" så jag gick upp redan 17:00 & tog lite fördrinkar & chillade med Sainey, Emily, Melina, Error & Elin :) Vi beställde pizza & mumsade innan resten av allt folk kom. Blev en massa härliga människor! Mycket sprit, prat & musik! Kanon! Jag vinglade hem runt 05:00 haha.







mer bilder kommer!

Saker som passar just nu











Is is is!

Ja fyfan det är is överallt!! Det är ju glashalt & blött :( usch!! Rena rama självmordsuppdraget att gå ut typ! Trots det gick jag & mami ner till centrum & handla lite. Hemsk promenad, både dit & hem. Bläääh! Innan vi gick dit gjorde jag några situps också så jag var ömm i hela magen. Känner mig ganska duktig! Nu lagas det orientalsik köttfärsgryta, så sjukt gott!! Det luktar underbart just nu! :D mums! Hade ju tänk hoppa på motionscykeln också men det orkar jag fan inte nu efter denna promenad..haha!

Mama tried to raise a lady

but daddy won.

He raised a lady who doesn´t

take shit from anyone.

Bättre idag!

Jaaa idag var jag faktiskt lite bättre i båda näsa & hals! Jippiiiie! Solen skiner & det känns nästan som en liten vårdag, så mysigt!! Ska snart ta en liten sväng med vovven igen & njuta av solen hihi. Har precis duschat & håller nu på att rosta lite mackor :) Inte ätit rostatbröd på jättelänge så nu känner jag att jag kan unna mig lite iaf ;) Mest ätit filmjölk eller knäckemackor till frukost på sistone. Men nu blir det rostat med pepparsalami på , yum!

How dare you?

Did we have an understanding?
Maybe I don't understand.
I foresaw no part of this, oh
I am screaming in between collapsing
Crumbling as I try to stand.
In my pretty fantasy I'm
Running at you with a gun in my hand.

Let the jury see, let the hammer fall,
That your pitiful pleas mean nothing at all,
Nothing at all.

How dare you?
I cannot believe what I heard.
I'll never forgive you.
I'll never forgive you.
I'll never forgive you.
I'll never forgive you.

Yes


My saviour..

Japp, bästa köpet idag asså! Haha! Men gud så starkt det var! Mina ögon började rinna & jag kände mig nästan som nån jävla mangafigur, tårarna bara spruta överallt! haha :D Aja den hjälpte verkligen iallafall! Så blir ett sprut till i vardera näsborre innan jag lägger mig ;)

Nattis!



SJUK

Har varit dålig på att uppdatera & skit nu men usch, är på skithumör nästan varje dag + att jag är sjuk nu. Så allt suger mer eller mindre. Mitt humör går upp & ner som en jojo... JOBBIGT! :(  Åååååh jag vill vara pigg & glad igen! Som jag brukar vara!! Har varit så jävla låg & nere nu den senaste tiden så det är helt sanslöst.. Just nu ser jag bara inget "ljus i tunneln" ... allt är bara skit helt enkelt.

Aja nu ska jag surpla på min vaniljcola sen försöka fixa till mig lite.. Bara för att man är sjuk behöver man ju inte se ut som hej-kom-&-hjälp-mig ;) pöss!

Paket från babe:

Fick ett litet paket för några dagar sen btw, från min älskling hihi.






Fiiint!

True..

Träff med syrran!

Idag kom min kära syster & plockade upp mig sen bar det av hem till henne! Gud så fint hon har det! Vill ha hennes hus!! Så sjukt fint & stort! Fick träffa min systerson Philip för första gången också! Sån sötnoooos! Blev en jättemysig dag med massa tjejsnack & kaffe! ♥























Alla hjärtans dag

Har varit lite upptagen så nu lägger jag upp lite bilder från alla hjärtans dag :)


Fick mumsig fin choklad av min älskling!





Så himla fiiiint! <3


Usch för att gå upp tidigt

Att gå upp klockan 08:00 är supertidigt för mig! Speciellt när man varit uppe till runt 02:30 kvällen innan.. Det ska iaf komma några gubbar (igen) för att kolla ventiler & skit här i huset.. Ååååh vad jag hatar det!! Och nu bara för man gick upp i tid så kommer dom självklart inte förens flera timmar senare.. Sist stod det att dom kommer mellan 08:00-12:00 och då kom dom fan 08:10, så jag öppnade dörren i min sovtröja & såg ut som en liten zombie som inte fått mat på några dagar. Men nu bara för man gått upp & är redo så kommer dom väl som senast.. Typiskt!

Fet sur tjej nu..


fett trött tjej!

Bilder som säger nåt..



























Härligt!

Har precis varit ute & kastat lite boll med vovven :) Fyyyyy vad varmt & skönt det är i solen nu! omg, underbaaaart ju! :D Riktigt fin dag! Nu sitter jag här med ett glas fil & ska snart göra mig iordning. Sainey messade mig när jag var ute & hon var tydligen redan påväg hem! Så att så fort jag är klar så sticker jag upp till henne! hihi!









To all dudes..

Lyssna på en som kan!

Oh lord...

Ska man skratta eller gråta? Jag tror nog jag väljer att skratta!

Subway cookies & Ghost ship

Hamnade uppe hos Sainey & fick snuskigt goda Subway Cookies, fyyy så goda dom är!! Sen gick vi hemköp & hon köpte lite snask :) Sen blev det att fritera pommed till mat! Mums! Seriöst. Usch vad gott det är! Och nu kollar jag på Ghost Ship. Sett den säkert 100 gånger men, den är bra! :)















-


Godmorgon!

Ja idag sov jag läääänge! Fy skäms! Men skönt var det! Igår var det QX galan som gällde! Så himla kul att kolla på! :D Önska jag var där dock! Sån underbar stämning & härliga människor!!  Jag & mamma var nere vid sjön innan med Troja-bus, gick på isen tillomed!! Dock bara ca sådär 10 meter ut, knappt det haha! Men det var massa folk mitt ute på sjön! :o fattar inte att dom vågar! Nej, jag & mamma tog det säkra före det osäkra ;) Bilder från promenaden lär komma upp senare!

Nu ska jag & mami ut med vovvarna! Sen blir det mer kaffe! puss!

Lilla Cissimus sitter & tittar på mig ;*

22 år!

Ja då var man 22 år! :)

Grattis på mig då!

....

Precis...

Snart blir man lite äldre!

Japp imorgon blir man lite gamlare & gråare, haha! ;( uuuusch! Nej men vid 25 år borde man sluta fylla år typ. Aja. Just nu är jag extremt sugen på nåt att snaska på.. vet dock inte vad. Tycker den här dagen har gått jätte fort... Det var mina tankar just nu. Väldigt djupt asså! ;) haha!





Grattis min lilla snutta!

Idag fyller min äslakde Sainey 22 år!! <3

Grattis gumman! :D

Loooove yooou girl!

Dagens skratt!

HAHA!

BILDER!!

Sainey skickade precis över några bilder från sist jag var hos henne :) hihi!















Godmorgon typ

Sov läääänge idag. Inte bra! Nu har jag fått i mig både kaffe & O´boy iaf :) Inte haft aptit dom senaste mornarna.. Well well, nu ska jag släppa ut nån av mina ninisar så att dom får skutta lite hihi :) Känner mig as seeeeeg, men hoppas det går över! Puss på er!



 Sexy girl! ;) pfff!

Woop woop!

Fin morgon, fin dag! :) Solen skiner men det är svinkallt haha! Fick bära hem både Uno & Harry och vi kom bara till parkeringen, sen börja dom lyfta på tassarna & strejka. Troja lyfter tillomed på tassarna då & då när vi är ute så det är verkligen kallt. Usch! Vill ha SOMMAR! Längtar så! Aja nu ska jag sminka mig & fixa mig lite, fast jag inte ens ska göra nåt speciellt idag. Man vill väl vara fin ändå? ;) Så det är vad jag ska göra nu! Taggar inför melodifestiveln ikväll också! Älskar det & kommer alltid att göra det! <3

Batman

Ja fast man sett den fleeeera gånger så tröttnar man ju aldrig! Bale & Ledger är så sjukt bra! Och heta! ;) haha

Annars har jag nästan bara latat mig idag & försökt lära mig lite gitarr..Men det är ju så svååååårt! Och ont i fingrarna får man :( buhuu! Vill ju kunna! NU! Tror jag ska öva lite mer nu innan jag sover. Nattis!



 Christian Bale är ju sådär lagomt sexig!;) grr!

xoxo

I wanted to help you
Escape from the day
I couldn’t speak to you
It might hurt my raiser’s heart

I couldn’t speak to you
For what could I say
These words seem obscene now
In the light to the raiser's heart



RSS 2.0